Kanada Vizesi

Kuzey Amerika ülkesine giriş yapabilmek için Umuma Mahsus (Bordor), Hizmet (Gri), Diplomatik (Siyah) ve Hususi (Yeşil) pasaport sahibi olanların Kadana Konsolosluğu’na vize başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.

GEREKLİ EVRAKLAR

Başvuru sahibi işveren ise:
  1. Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Kanada konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  2. Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  3. Vergi Levhasının Fotokopisi
  4. İmza Sirküleri Fotokopisi
  5. Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  6. Hesap Cüzdan Fotokopisi
  7. Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  8. Kredi Kartları Fotokopisi
  9. Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  10. Ticari Seyahatleriniz İçin Kanada’deki Firmadan Davetiye
  11. ( Kanada’dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Kanada konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  12. 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  13. Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Başvuru sahibi çalışan ise:
  1. Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Kanada konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  2. Şirketin imza sirküleri
  3. Vergi levhasının fotokopisi
  4. Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  5. Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  6. Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  7. 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
  8. Son üç aylık bordro fotokopisi
  9. Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  10. Gayrimenkul tapu fotokopisi
  11. Kredi kartları fotokopisi
  12. Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
  13. Ticari Seyahatleriniz İçin Kanada deki Firmadan Davetiye
  14. ( Kanada dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Kanada konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
  15. 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  16. Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Başvuru sahibi öğrenci ise:
  1. Kanada Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
  2. Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  3. 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Kanada ye seyahat edebilmesi için muvafakat name
  4. Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  5. 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  6. Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  7. Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  8. Anne veya Babanın geçerli yada eski Kanada vize si varsa fotokopileri
Başvuru sahibi emekli ise:
  1. Kanada Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
  2. Emekli cüzdanı fotokopisi
  3. Sağlık karnesi fotokopisi
  4. Gayrimenkul tapu fotokopisi
  5. Banka cüzdan fotokopisi
  6. 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )